Velkommen til Jens Kristian Overgaards hjemmeside

Senest opdateret / Latest update: 1-6-2023

Under billedet finder du mine menupunkter. Du kan søge på konkrete ord eller emner i søgefeltet til højre under billedet.

Derimod skal du ikke bruge de 4 punkter i højre side af skærmbilledet: Nye indlæg, Arkiver, Kategorier og MetaBrug i stedet menupunkterne under billedet!

Seneste nyt:

 • 6-4-2023: SOMMERFUGLE > Billeder af sommerfugle fra New Zealand, Argentina, Brasilien, Myanmar, Tanzania og USA. Flere billeder er tilføjet.

Billederne øverst på siderne er nogle af mine egne fotos, som efterfølgende er manipuleret i Adobe Photoshop.

Reklamerne må man finde sig i; de er betingelsen for at have en gratis hjemmeside…

Grunden til forekomsten af engelske tekster er, at hjemmesiden – siden oprettelsen i 2012 – har haft besøgende fra flere end hundrede lande.

Hvem er jeg?  Født i Randers 1946. Student fra Randers Statsskole 1966. Læreruddannet ved Aalborg Seminarium 1970 – 1974. Lærer ved Klarup Skole ved Aalborg 1974 – 2006. Bopæl i Klarup ved Aalborg siden 1992. Interesseområder: Geografi og rejser; klassisk musik; gode bøger; Danmarks natur; tidligere sommerfuglesamling, nu foto af sommerfugle i naturen og af Danmarks vilde flora; samt adskilligt flere.

JKO 2021, til WP, cr, ps

JKO, 2021

E-mail:    jk.overgaard@mail.tele.dk

Flag of Denmark copy. DENMARK     

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 svar til Velkommen til Jens Kristian Overgaards hjemmeside

 1. Laurie siger:

  Greetings my friend! What a great way to store and share your music and your life!

 2. Berit Kaiser siger:

  Hej Jens Kristian
  Håber alt er vel i Klarup – eller hvor i verden du nu farter rundt:-) Jeg havde i weekenden den store fornøjelse at være til 20 års genforeningsfest med mit gymnasium, og da nogle af mine tidligere gymnasiekammerater er fra Klarup, så fik vi os lige en snak om alle de fantastiske mennesker, der har befolket Klarup Skole, der i blandt dig, selvfølgelig! Så i den anledning har jeg lige været endnu et smut forbi din hjemmeside, og jeg blev som altid glad, rørt, forundret over vores forunderlige verden og lidt klogere efter at have læst et par af dine rejseberetninger, de er simpelthen så inspirerende, velskrevne og indsigtsfulde. Hav det nu rigtig godt, venligste hilsener Berit

 3. Hej Overgaard – dette er en hilsen fra endnu en af dine elever fra Klarup Skole – jeg har også kikket ind på din hjemmeside nogle gange og nyder at læse…
  Jeg hedder Liselotte Korsgaard – og var veninde med tvillingerne Kirsten og Dorthe Luther, som jeg selvfølgelig stadig ser… Mange hilsner til dig fra mig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s